Etusivu » Aamiaiset ja välipalat » Granaattiomenasmoothie

Granaattiomenasmoothie

|

Artikkeli sisältää kaupallisia linkkejä, joiden kautta tapahtuvista tilauksista artikkelin kirjoittaja saa rahallisen korvauksen. Linkit on merkitty *-merkillä.

Monipuolinen granaattiomena sopii myös smoothien raaka-aineeksi, mehuna. Granaattiomenasmoothie sisältää lisäksi mustikoita ja päärynä.

Granaattiomenasmoothie päärynällä ja mustikoilla.

Ihana välipala tai aamiainen sekoitetaan granaattiomenamehusta, jäisistä mustikoista ja päärynästä. Mukana on myös banaania, päädyn aina laittaamaan smoothieen banaanin, vaikka olisin jo päättänyt etten laita. Banaani on hyvää, meidän perhe kuluttaa banaaneja kilokaupalla joka viikko.

Käytin smoothieen kylmäpuristettua granaattiomenamehua, mutta mehunhan voisi tehdä myös itse möyhentämällä granaattiomenan siemenet monitoimikoneessa ja siivilöimällä mehun. Tai käyttää siemet sellaisinaan smoothieen. Silloin sinne toki jää vähän purutuntumaa siemenistä, mutta kuitupitoisuus on huomattavasti korkeampi.

Kylmäpuristettu granaattiomena mehu on kyllä hyvää ja erinomainen granaattiomenan hyvyyksien lähde satokauden ulkopuolella. Valitse aina sokeroimaton mehu, granaattiomenamehun sokeroiminen olisi paitsi vähän hulluakin, granaattiomessa on luontaisesti paljon sokeria.

Jäiset mustikat viilentävät granaattiomenasmoothien mukavasti ja tekevät siitä nätin värisen, ilman mustikoita smoothiesta tulee helposti enempi ruosteenpunainen kuin sellainen kirkas.

Kokeile myös näitä helppoja smoohtieta:

Granaattiomenasmoothie

Ei vielä arvioita
Reseptin on laatinut: Veera R.
Aktiivinen2 minutes
Passiivinen1 minute
Valmistusaika3 minutes
Kategoria: Aamiainen ja välipala
Kirjoittaja: Veera R.

Tarvitset:

  • 1 dl kylmäpuristettua granaattiomenamehua
  • 1 banaani
  • 1 päärynä
  • 0,5 dl jäisiä mustikoita

Tee näin:

  • Mittaa kaikki aineet tehosekoittimen kulhoon ja anna koneen käydä kunnes smoothie on ihan tasaista.

Katso myös nämä

Siivutettu banaanileipä puisella leikkuulaudalla

MITÄ VALKOISEN SOKERIN TILALLE?

TILAA ILMAINEN OPAS, JOSSA KERRON MITEN VOIT KORVATA VALKOISEN SOKERIN TERVEELLISEMMILLÄ VAIHTOEHDOILLA.

Täytä lomake ja saat oppaan sähköpostiisi.
Samalla liityt postituslistalleni ja saat ensimmäisenä tiedon uusista resepteistä suoraan sähköpostiisi. Voit perua uutiskirjeen koska tahansa.

Pidämme hyvää huolta henkilötiedoistasi. Lue lisää tietosuojaselosteesta.