Etusivu » Aamiaiset ja välipalat » Granaattiomenasmoothie

Granaattiomenasmoothie

Monipuolinen granaattiomena sopii myös smoothien raaka-aineeksi, mehuna. Granaattiomenasmoothie sisältää lisäksi mustikoita ja päärynä.

Granaattiomenasmoothie päärynällä ja mustikoilla.

Ihana välipala tai aamiainen sekoitetaan granaattiomenamehusta, jäisistä mustikoista ja päärynästä. Mukana on myös banaania, päädyn aina laittaamaan smoothieen banaanin, vaikka olisin jo päättänyt etten laita. Banaani on hyvää, meidän perhe kuluttaa banaaneja kilokaupalla joka viikko.

Käytin smoothieen kylmäpuristettua granaattiomenamehua, mutta mehunhan voisi tehdä myös itse möyhentämällä granaattiomenan siemenet monitoimikoneessa ja siivilöimällä mehun. Tai käyttää siemet sellaisinaan smoothieen. Silloin sinne toki jää vähän purutuntumaa siemenistä, mutta kuitupitoisuus on huomattavasti korkeampi.

Kylmäpuristettu granaattiomena mehu on kyllä hyvää ja erinomainen granaattiomenan hyvyyksien lähde satokauden ulkopuolella. Valitse aina sokeroimaton mehu, granaattiomenamehun sokeroiminen olisi paitsi vähän hulluakin, granaattiomessa on luontaisesti paljon sokeria.

Jäiset mustikat viilentävät granaattiomenasmoothien mukavasti ja tekevät siitä nätin värisen, ilman mustikoita smoothiesta tulee helposti enempi ruosteenpunainen kuin sellainen kirkas.

Kokeile myös näitä helppoja smoohtieta:

Granaattiomenasmoothie

Veera R.
Aktiivinen2 mins
Passiivinen1 min
Valmistusaika3 mins
Kategoria: Aamiainen ja välipala
Kirjoittaja: Veera R.

Tarvitset:

  • 1 dl kylmäpuristettua granaattiomenamehua
  • 1 banaani
  • 1 päärynä
  • 0,5 dl jäisiä mustikoita

Tee näin:

  • Mittaa kaikki aineet tehosekoittimen kulhoon ja anna koneen käydä kunnes smoothie on ihan tasaista.

Katso myös nämä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arvostele resepti