Ravitsemus ja sokerittomuus The Queen of Delicious -sivustolla

The Queen of Delicious -blogissa julkaistaan reseptejä.

Sivustoa eivät kirjoita koulututet ravitsemuksen asiantuntijat. Emme anna ravitsemus- tai ruokavalioneuvoja. Mikäli haluat tehdä isoja muutoksia ruokavalioosi, suosittelemme ottamaan yhteyttä lääkäriin tai vastaavaan asiantuntijaan ja selvittämään, millainen ruokavalio tukee parhaiten hyvinvointiasi.

Me emme jaa vahvistamattomia terveysväittämiä raaka-aineista tai lisäravinteista. Mikäli esitämme terveysväittämiä, ne ovat EFSAn hyväksymiä.

Esittämämme mahdolliset raaka-aineiden terveyshyödyt perustuvat tutkimuksiin ja tällaisten esittämien yhteydessä jaamme linkin luottettuihin sivustoihin, joilta löytyy linkkejä vastaaviin tieteellisiin tutkimuksiin.

Mikäli kerromme raaka-aineisiin tai lisäravinteisiin liittyviä kokemuksia tai tuntemuksia, ovat ne kirjoittajien mielipiteitä, eivät tieteellistä faktaa. Kirjoittajiemme kokemukset ja tuntemukset ovat henkilökohtaisia, eikä niistä voi tehdä minkäänlaisia päätelmiä mainittujen raaka-aineiden tai lisäravinteiden terveysvaikutuksista.

Reseptien yhteydessä kertomamme ravintoarvot ovat vain arvioita, jotka laskemme WP Recipe Makerin (reseptikorttilisäosa) tarjoamalla Spoonacular API – työkalulla.

Käyttämämme termit

Sokeriton

Sokerittomiin resepteihimme ei ole lisätty minkäänlaista sokeria eikä resepteissä käytetä makeuttajana hedelmiä tai marjoja.

Sokerittomissa resepteissämme saatetaan käyttää vaihtoehtoisia makeuttajia kuten sokerialkoholeja ja steviaa tai makeita superfoodeja kuten lakritsia ja lucumaa.

Resepteissä saattaa olla jonkun verran sokeria esimerkiksi hedelmistä ja marjoista, mutta nämä raaka-aineet eivät ole reseptissä mukana makeuttamistarkoituksessa.

Katso kaikki sokerittomat reseptit: Sokerittomat herkut

Ei lisättyä sokeria

Resepteihin ei ole lisätty sokeria eikä vaihtoehtoisia makeuttajia. Resepteissä voi kuitenkin olla runsaasti hedelmiä ja marjoja ja ne voivat siten sisältää suuriakin määriä sokeria.

Katso kaikki reseptit, joihin ei ole lisätty sokeria: Herkut ilman lisättyä sokeria

Ei valkoista sokeria

Mihinkään tämän sivuston resepteihin ei käytetä valkoista, käsiteltyä sokeria. Tämä käsittää valkoisen pöytäsokerin, fariinisokerin ja erilaiset sokerisiirapit sekä keinotekoiset makeutusaineet kuten aspartaamin ja asesulfaamin.

Näissä resepteissä käytetään hunajaa, kookossokeria, vaahterasiirappia ja raakaruokosokeria.

Katso kaikki tämänkaltaiset reseptit: Herkkuja ilman valkoista sokeria.

Kysymyksiä?

Mikäli sinulla on kysyttävää käyttämistämme raaka-aineista, reseptien ravintoarvoista tai reseptien ylläkuvatuista määritelmistä, voit esittää kysymykset reseptisivujen kommettiosioissa.

Mikäli kysymyksestä on yleistä hyötyä myös muille sivuston käyttäjille, julkaisemme kommentin vastauksen kera. Osaan kommenteista saatamme vastata suoraan sähköpostitse julkaisematta kommettia reseptisivuilla. Emme vastaa kaikkiin kommentteihin emmekä julkaise kaikkia kommentteja.